dimecres, 15 de maig del 2013

23è ENCONTRE DE TEATRE a ANDRATX

El passat 26 de març un grup d'alumnes de l'assignatura Arts Escèniques de 2n de Batxiller, varen participar a la 23è edició de l'Encontre de Teatre en català a Secundària que organitza l'Associació trenta-1. Les retallades en educació han condicionat seriosament el desenvolupament de l'Encontre, que en aquesta edició ha quedat reduït a un sol dia, amb menys centres, menys alumnes i a una altra població, Andratx, on hi ha hagut una important implicació del seu institut i de l'Ajuntament.


Però les dificultats es varen superar aviat amb la bona organització dels responsables i l'entusiasme dels participants. Es varen organitzar 7 tallers (4 hores de durada repartides al llarg del dia), l'assistència una representació teatral (L'etern mecanoscript, de la companyia La impaciència) i una cloenda on es va presentar l'activitat feta pels tallers. 




Els nostres alumnes varen participar als següents tallers: Impro per a cervells kamikazes, Creació de personatges extrems, Dansa aplicada al teatre i Microteatre. Tots varen sortir bastant satisfets de l'experiència, però particularment contents els assistents a Microteatre i Creació de personatges extrems.

                       
Ja estam esperant la propera edició!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada