diumenge, 21 de novembre del 2021

BENVINGUTS AL CURS 2021-2022

 Hem estat molt de mesos sense actualitzar el bloc ni aportar cap nova entrada. La causa principal ha estat la manca de temps. En el cas curs passat va estar molt relacionada amb el sistema de semipresencialitat, que tan bons resultats va produir per no estendre el nombre de contagis, juntament altres mesures de seguretat anti-Covid  (https://elpais.com/buenavida/salud/2020-11-18/por-que-los-colegios-no-se-han-convertido-en-un-foco-de-contagios-de-covid.html),  però que va suposar pel professorat, en molt de casos, duplicar la seva jornada laboral. I en aquest curs, per l'atenció a diversos fronts de feina, particularment vinculats a la dedicació a la biblioteca del centre i a l'elaboració del Pla Lector. En aquest sentit, a partir d'ara, les entrades vinculades a la biblioteca i a la lectura del centre tindran major presència.

També tindran més presència les entrades vinculades a l'anàlisi i comentari de pel·lícules, sèries o elements multimèdia amb evident connexió (i interès) amb les nostres assignatures o amb el món educatiu en general.

El bloc continuarà tenint una funció de material complementari i de suport a les diferents matèries, així com de visualització d'activitats educatives i de proposta de materials de caràcter reflexiu o crític.
Esperam que la freqüència de les publicacions sigui major i contribueixin en alguna mesura a reflectir la realitat del procés d'aprenentatge des d'una perspectiva de la pedagogia activa (acció-reflexió-acció).

Benvinguts al nou curs 21-22.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada