diumenge, 15 de setembre del 2019

BENVINGUTS AL CURS 2019-2020


El curs 2019-2020 ja ha començat. Com sempre feim, EDUCACTION dona la benvinguda a tots els nous usuaris. Desitjam que pugui ser una eina útil i profitosa per a tots els que ens visiten.
Ens proposam ser més constants en el procés d'incloure noves entrades i aportar més elements complementaris que puguin aportar una major comprensió de les disciplines que treballam a l'institut, i també de totes les activitats que se’n fan des de les nostres assignatures.
Les assignatures -i per tant, entrades- no són les mateixes de cursos anteriors. Mantenim FONAMENTS D'ART 1 a 1r de Batxiller i GEOGRAFIA (d'Espanya) de 2n de Batxiller. Però tot acaba interrelacionant-se i segurament vindran més entrades de disciplines diferents. La informació sobre l’activitat de la Biblioteca del centre, per exemple, molt probablement tendra ampla cobertura en aquest espai.
Com hem fet altres cursos, anirem informant dels principals esdeveniments artístics i culturals que pensam que val la pena visitar o conèixer, tant a Palma com a altres indrets, a la columna de la dreta de les entrades. Si clicau damunt la imatge obtindreu més detalls. I cada vegada introduirem més referències a articles de diferents mitjans de comunicació que ens ajuden a entendre millor les nostres assignatures i el món en que vivim.
En aquest apartat de la dreta, disposau d’enllaços a altres pàgines web, blocs, institucions etc. que pensam poden resultar profitosos per a cercar diferents tipus d’informació.
Recordar-vos que la llengua prioritària d'aquest bloc serà el català, però això no vol dir que s'empri amb exclusivitat, de manera que també es faran entrades en altres llengües, i particularment en castellà. De fet, bona part del material audiovisual -sempre i quan YouTube, Vimeo o altres plataformes ho permetin- molt probablement, sigui en castellà.
Com sempre fem, insistir-ne en que es tracta d'un bloc didàctic i que l'ús que es faci de diferents materials gràfics o audiovisuals respon a una finalitat educativa. Si qualsevol d'aquests materials estigués sotmès a drets d'autor que no permetés la seva publicació, agrairíam la seva comunicació immediata per procedir a la seva retirada. Malauradament, això ha passat ja amb alguns enllaços de YouTube que la mateixa plataforma ha bloquejat directament; les nostres disculpes a qui correspongui, però principalment als seguidors que s'han quedat sense la informació anunciada.

Com sempre, que la Força us acompanyi!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada