divendres, 29 de maig del 2009

VOCABULARI GEOGRAFIA

De tots els llistats de vocabulari que hem proporcionat i treballat al llarg del curs quedaven pendents els corresponents a un parell de temes. La intenció d'aquesta entrada és completar el llistat, per facilitar la tasca de preparació tant de l'examen de Selectivitat com l'examen de setembre:
Temes introductoris: (Select) Geografia física, Geografia humana, Equador, Latitud, Longitud, Coordenades geogràfiques, Isolínia, Portolà, Escala cartogràfica, mapa topogràfic, Determinisme geogràfic.
(Profe) Geografia, Meridià, Paral·lels.
Geografia de la població: (Select.) Cens, cicle demogràfic antic, cicle demogràfic modern, Creixement real de la població, Emigració intercontinental, Migració pendular, Mortalitat infantil, Moviment migratori de retorn, Padrò, Població concentrada, Població disseminada, Taxa de fecunditat, Taxa de masculinitat, Taxa de feminitat, Taxa d'envelliment.
(Profe) Registre civil, Cicle demogràfic de transició, Creixement vegetatiu, Saldo migratori, Éxode rural.
Geografia política d'Espanya: (Select.) Província, Comunitat Autònoma, Estat de les Autonomies, Centralisme polític-administratiu, Desequilibris territorials.
En qualsevol cas, molt aviat tindreu tot el llistat a la pàgina web del department.
Sort!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada