dijous, 1 d’octubre del 2009

NOVA PRESENTACIÓ

Benvinguts a la segona època d’aquest bloc.

Manté el nom Educaction ja que l’objectiu de ser un espai d’interacció amb els meus alumnes no ha canviat, però no l’adreça, ja que l’anterior (geoartre.blogspot.com) n’estava vinculada a les assignatures que impartia a l’IES Son Rullan (Geografia, Art i Teatre) i que, a excepció de la geografia, a penes treball aquest curs al centre IES Joan Maria Thomàs de Palma (Illes Balears).

Com ja vaig dir a la primera presentació (2.02.09), pretén ser un espai d’intercanvi, obert també a tota la comunitat educativa, que intentarà proporcionar recursos, idees, suggeriments i altres elements que facilitin la tasca educativa. En alguns casos servirà per complementar classes, correccions o facilitar l’autoavaluació; en altres, per donar informacions precises sobre alguns procediments vinculats a les meves assignatures; i en altres, per fer propostes que puguin suscitar debat, iniciar una recerca i, qui sap si, implicar-se en alguna acció concreta.

Els temes es relacionaran amb les Ciències Socials, particularment Geografia i Història i també amb allò anomenat Cultura Audiovisual, que inclou elements que van des de Semiòtica de la imatge a l’anàlisi de les noves tecnologies, passant pel Còmic, la Fotografia, el Cinema, la Televisió, la Ràdio i la Publicitat en les seves diferents vessants. Naturalment, les diferents Arts i particularment les Arts de l’Espectacle, al igual que qualsevol tema d’àmbit educatiu o relacionat amb el compromís ciutadà, tindran també cabuda a aquest bloc.

Com també vaig dir la llengua principal del bloc serà el català, sense excloure l’ús del castellà quan es consideri convenient o quan els materials, enllaços o notícies així es presentin a la font original.

Naturalment, el bloc resta obert a qualsevol tipus de aportacions, suggeriments, correccions o crítiques que contribueixin a la seva millora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada