dijous, 20 de setembre del 2018

BENVINGUTS AL CURS 2018-2019

Ja fa un parell de setmanes que el curs 2018-2019 ha començat. Com cada any, EDUCACTION dona la benvinguda a tots els nous usuaris i com sempre mantenim el desig i la intenció de que pugui ser una eina útil i profitosa per a tots els que s'hi acosten.
Cada començament de curs, ens proposam ser més constants en el procés d'incloure noves entrades i aportar més elements complementaris que puguin aportar una major comprensió de les disciplines que treballam a l'institut, però sempre ens falta temps per poder fer-ho. Confiam de nou en que no ens fallin les forces i puguem mantenir el bloc actualitzat.
Les assignatures -i per tant, entrades- principals són les mateixes de cursos anteriors. Mantenim FONAMENTS D'ART 1 a 1r de Batxiller, les Ciències Socials de 3r d'ESO (Geografia) i la GEOGRAFIA (d'Espanya) de 2n de Batxiller. Però tot acaba interrelacionant-se i segurament vindran més entrades de disciplines diferents.
Qualsevol activitat didàctica novedosa o original, que es faci a l'aula o de manera extraescolar,  tindrà la corresponent entrada en el bloc. I de igual manera anirem informant dels principals esdeveniments artístics i culturals que pensem que val la pena visitar o coneixer.
Com altres vegades, informar-ne que la llengua prioritària d'aquest bloc serà el català, però això no vol dir que s'empri amb exclusivitat, de manera que també es faran entrades en castellà i fins i tot en anglès. De fet, bona part del material audiovisual -sempre i quan YouTube, Vimeo o altres plataformes ho permetin- molt probablement, sigui en castellà.
Insistir-ne en que es tracta d'un bloc didàctic i que l'ús que es faci de diferents materials gràfics o audiovisuals respon a una finalitat educativa. Si qualsevol d'aquests materials estigués sotmès a drets d'autor que no permetés la seva publicació, agrairia la seva comunicació immediata per procedir a la seva retirada. Malauradament, això ha passat ja amb alguns enllaços de Youtube que la mateixa plataforma ha bloquejat directament; les nostres disculpes a qui correspongui, però principalment als seguidors que s'han quedat sense la informació anunciada.
Per últim, cal recordar que a més del bloc, existeixen altres elements de contacte i d'interrelació digital com ara el programa la plataforma Edmodo  i el correu electrònic.
Com sempre, que la força us acompanyi!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada