dilluns, 2 de febrer del 2009

PRESENTACIÓ

BENVINGUTS a aquest blog.
Es pretén oferir un espai d'interacció amb els meus alumnes de l'IES SON RULLAN de Palma (Illes Balears) obert, a un temps, a tota la comunitat educativa; un espai que proporcioni recursos, idees, elements per a la reflexió i el debat . En alguns casos servirà per a complementar classes, correccions o facilitar l'autoavaluació. En altres, per iniciar una recerca, obrir una finestra al món o llançar una proposta.
Els temes es relacionaran, en principi, amb les assignatures de l'àrea de les Ciències Socials com ara la Geografia (de 3r d'ESO i de Batxillerat) o la Història de l'Art, i el Teatre. Però qualsesevol tema de l'àmbit educatiu o el compromís ciutadà, tindran sens dubta, el seu espai.
La llengua principal del blog serà el català - llengua pròpia de Mallorca i que feim servir a les nostres classes-. Això sense excloure el castellà -llengua en que trobarem la major part dels enllaços, notícies de premsa, etc. i que també n'és pròpia de molts d'alumnes i de l'autor d'aquest blog-. No cal dir, que també trobarem referències en altres llengues donat el context multicultural en el que ens trobam.
Naturalment, estam obert a tot tipus de suggeriments, aportacions o correccions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada