divendres, 6 de novembre del 2009

GUIA ANÀLISI EXPOSICIÓ JOHN BUSCEMA.


Es tracta de proporcionar una pauta orientativa per aprofitar millor la visita i organitzar la crítica posterior. Es proposen uns ítems (artista, obra, estil,forma de treballar, opinió personal) i un ordre, que es poden encetar dins una certa flexibilitat (per exemple, no és necessari respondre totes les preguntes ni molt manco copiar-les).
Dades exposició: Lloc, dates, organitzadors.
1. Informació bàsica sobre J. Buscema: professió, dades de la seva activitat professional, nacionalitat, etc. (pot servir el pamflet explicatiu que proporciona el Casal o internet)
2. Aprofundim: què és el que fa Buscema exactament dins el món de la historieta?. És creador de personatges?. En cas afirmatiu, de quins?. Treballa sobre els personatges que el proposen?. Quins?. Amb quins treballs va tenir més reconeixement?. Amb quines editorials ha fet feina?
3. Com definiries el seu estil?. Aprecies influències d’altres artistes? Raona les respostes.
4. La mostra recull nombrosos esbossos de personatges, portades, pàgines. Com treballa? Explica el procés que creus que segueix.
5. VALORACIÓ: Què t’ha semblat l’exposició?. Quines coses t’han agradat i quines no, i per què?. T’ha aportat informació interessant el vídeo?. Què creus que has aprés visitant aquesta exposició?
Extensió màxima: 2 fulls.
Data de lliurament: dimarts 10.11.09